0

A Kosár üres

Vásárlás folytatása
  • 0 Ft Részösszeg

  Műhely Esemény Feltételek

  Eladó által szervezett Műhely Eseményekre vonatkozó feltételek

  Ez a dokumentum kiegészíti az Eladó oldalán megtalálható Általános Szerződési Feltételeket. Amire ez a dokumentum nem tér ki, abban az aktuális ÁSZF a mérvadó, mely megtalálható a https://forgersguild.hu/pages/aszf oldalon.

  Fogalmak

  Műhely Esemény/Foglalkozás: Egy konkrét időponthoz, dátumhoz és helyszínhez köthető Eladó által szervezett közösségi művészeti program


  Műhelyvezető/Instruktor: Az a Személy, aki levezeti, koordinálja és segíti a Műhely Eseményt

  Korhatár, Testi épségért való felelősség kizárása

  A Műhely Eseményen 14 éven felüliek vehetnek részt. Eladó törekszik a lehető legrészletesebben felhívni a figyelmet a Foglalkozás veszélyes részeire, de fizikai SÉRÜLÉSEKÉRT semmilyen FELELŐSSÉGET NEM VÁLLAL, semmilyen körülmények között. A Foglalkozások során elektromos szerszámokkal, kontaktragasztóval és egyéb veszélyes eszközökkel, anyagokkal lépnek kapcsolatba a résztvevők. Ezek nem megfelelő óvatossággal való kezelése súlyos és maradandó sérüléseket eredményezhet. Az instrukciók betartásával azonban ez a kockázat nagyban csökken. Eladó biztosít védőfelszerelést a kifejezetten veszélyes műveletekhez.

  Jegyár kifizetése

  A Műhely Eseményekre a jegyárat CSAK online bankkártyás fizetéssel lehet teljesíteni. Ha technikai okok miatt másik fizetési mód (pl. utánvét) is kiválasztható a weboldalon, a rendelést Eladó törölheti vagy módosíthatja. A technikailag hibás vásárlásról Eladó Vevőt figyelmezteti és felajánlja a rendelés módosítását. Ha Vevő ezek után eláll a vásárlástól vagy nem reagál a megkeresésre, Eladó megtesz tőle méltányosan elvárható módon mindent, hogy visszatérítsen bármilyen kifizetést, ami törölt tételhez tartozik.

  Későn érkezés, Lemondás

  A Foglalkozásra maximum 30 perc késés megengedett a Weboldalon feltüntetett kezdés időpontjához képest. Ennél későbbi érkezés esetén Eladó megtagadhatja a részvételt, a jegyárat pedig nem köteles visszatéríteni. Megvásárolt jegyet lemondani már nem lehet, tehát Eladó nem téríti vissza a jegyárat, viszont a jegyet át lehet ruházni másik személyre, a jegyek nem személyhez kötöttek.


  Változó tényezők

  Eladó fenntartja a változtatás jogát az Instruktorok személyére és a Foglalkozás időpontjára, felépítésére vonatkozólag.


  Eladó mindent megtesz, hogy a változások minél kevésbé érintsék a Műhely Eseményt.


  Ha a Műhely Esemény bármilyen okból teljesen meghiúsulna vagy jelentősen módosulna, arról Eladó igyekszik minél hamarabb minden résztvevőt tájékoztatni. Teljes meghiúsulás esetén Eladó visszatéríti a jegyárat Vevő felé.


  Végtermék:

  Eladó semmilyen felelősséget nem vállal azért, hogy a Műhely Esemény során a Felhasználó által elkészített alkotás olyan, vagy hasonló minőségű legyen, mint a Weboldalon található képeken.


  Fotó és videófelvételek

  A Műhely Esemény során fotó és videófelvételek készülhetnek. Ezek a felvételek illetve az ezekből készült marketing anyagok promóciós célból megosztásra kerülhetnek az interneten. A jegyvásárlással Vevő ebbe automatikusan beleegyezik.  Bármilyen kérdés vagy panasz esetén Eladó elérhető az alábbi email címen:

  info@forgersguild.hu